2012. december 5., szerda

Lassan....

....lassan kezdek megbolondulni. Hiába készült több száz fotó a több száz (sampon, mákos-shea, zsálya, intim, kamilla, körörmvirág, sütőtökös és babaszappan érzékeny piciknek) szappanról, vagy az új ékszerekről....nem tudom feltölteni, mert elfogyott a képek helye itt a blogon. Igen, én mindent megpróbáltam, de állandó falakba ütköztem (pl. súgó angolul:), de még mindig nem mennek fel képek.
Úgyhogy ezentúl csak olvashattok tőlem, látni a szépségeket csak az tudja, aki idejön, vagy elég bátor ahhoz, hogy vakon rendeljen......amúgy is bátraké a szerencse!

És akkor arról még nem is írtam, hogy engem is csak az láthat, pedig készült kép bőven, hiszen valamelyik este modellé váltam (ékszeres kolleganőm kincseit fotóztuk), de ezeket is csak itt láthatjátok :

https://www.facebook.com/uveghegy?ref=hl

Vagy segít valaki????????????? Hahó................

2 megjegyzés:

  1. Nekem is ez volt a problémám, de Liza ezt az üzenetet hagyta nekem, remélem nem baj, hogy veled is megosztom :) Hátha segít!!!:
    "A legegyszerűbb megoldás talán az, ha létrehozol még egy g-mailes e-mail címet és felveszed a blogodba szerzőnek. (ezt a Beállítások menüpontban tudod megtenni)Akkor újra lesz egy webalbumnyi tárhelyed.
    Ahhoz, hogy ez ne teljen be olyan hamar, azt ajánlom, hogy a képeket kicsinyítsd le feltöltés előtt. nekem a kb 600x400-as jött be, az még jól látható, de nem foglal rengeteg helyet."
    Sok sikert! remélem ez lesz a megoldás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagy segítség volt, és bár így sem egyedül, de megoldottam ......:)

      Boldog Karácsonyt!!!!

      Herpai Alinka

      Törlés