2013. május 23., csütörtök

Szex és New York ...

szex, New York és pénz nélkül Milánóban ....
Hiszen mit is tehetne az ember lánya (hét lánya), ha az egyik 50 éves, a másik elég szemfüles, és megtalálja a legolcsóbb fapados jegyet? Elkezd álmodozni, és gyűjteni ... az álmok jobban működtek :), nem csak nálam. Időpontot egyeztettünk (összesen 16 gyerekkel), kattintott, megvette, és onnan kezdve mindegy volt minden, elindult a lavina ...

Két fő kérdés mozgatta legtöbbünket: MIBEN és MIBŐL utazunk???

Szemben a mivel-hova-mikor és miért 10 perc alatt megválaszolt lehetőségeivel, az első  két kérdéssel kapcsolatban még szombat éjjel is izzottak a telefonvonalak ... hiszen a leszabályozott bőröndméret korlátai közé szorítva minek 7 hajvasaló, vagy minek 7 egyforma farmerdzseki, telefontöltő, redukáltunk egy laptopra, közös sminkcuccra, hét nagyon karcsú pénztárcára .... néhány személyes és sok cserélhető ruhadarabra.

Vasárnap hajnal 5 óra, reptér, hét lefektetett-kinyitott bőrönd, és óriási kombinálás, cucc csere = mikor lesz mind a hét csomag 10 kiló alatt :) volt aki 12,7 ről indult (és nem én!!!)
Aztán egy gyors ki ül az ablaknál? majd egy óra alvás és megérkeztünk. Az első szálláson megkezdődött a három napig tartó hol a töltőm? nem láttad a hajvasalót? kinek a bőröndjében van a kendőm? hol a pirosítóm? beszárítod a hajam? behűtötted a pezsgőt? van valakinek vmi kajája? BÁRMI!!! vetélkedő... Olyan mesés volt, hogy senki nem mondta, hogy keljünk fel, senki nem is bírt felkelni, hogy délelőtt fél tizenkettőkor még bőven készülődtünk, jó volt együtt lenni, a három pizsoma party alatt mindent megbeszélni, jó volt a városban sétálgatni, főtereken ücsörögni, figyelni az embereket, kekszet és gyümölcsöt ebédelni (jó ez nem épp a legvonzóbb), szétszakadni, elveszni, egymást bevárni :)



röhögni a nem tudom min ...

készülődés valahova :)

valaki itt is mondott valamit :), ezek azok a pillanatok, amik biztos eszembe jutnak, ha erre az útra  gondolva kezdek  üveget vágni ...

Dóm előtt - dóm után



igazából elaludtam, az utolsó kép, amire emlékszem, hogy "vigyázok " a fényképezőgépre :)


volt idő napozni is :)

királylányok


ahol valóban értelmet nyert a kérdés: balra, vagy jobbra?


Cappucino Gucci-éknál :) Wo sonst???

Nem csak az ördög visel Prada-t !!!




néha egyedül :)


Már az ördögi zsákmánnyal, túl a reklamáción :)

Üveges szemmel :) is volt mit nézni ...


többiek, más kézműves kérésére, csipkevároska megtekintése


16 gyereknek 1 fotó (ha fiú, ha lány, ha érdekli ....)

fáradtság elleni küzdelem a metrón

az utca, ahol érdemes bármit!!!!!!!!!




chillout a fent említett tartalmas ebéddel

annyira csipkés-üveges-hatalamas-szépséges dóm

Úton - útfélen :) mármint Armani ...
Annyi mindent otthagytunk, hogy muszáj lesz visszamenni!!! Egyszer ....
Tudom, hogy olyan ígérgetés szagú, de hétvégére esőt láttam, úgyhogy tutter vágok üveget!!! Már tényleg csak picit kell türelmesnek lennie, aki vár valamire, fele kemence már utazás előtt összeállt, másik fele most hétvége :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése