2012. szeptember 27., csütörtök

Szappanopera 25.

Hétvégén beindult a nagyüzem, most hétvégén se fogok pihenni, és ígérem a sütőtökszezon legelején elindul az igazi őrület - hiszen tavaly is ez volt a kedvenc :)

A mostaniak: aloe vera szappan ( olivaolajjal, pálma és repceolajjal spirulinaalgával és citromfűillóval), és körömvirágmacerátumos szappan ( a klasszikus, természetesen shea vajjal)











2012. szeptember 16., vasárnap

Szeretem...

.... szeretem, amikor valaki mellett nem elmegy az élet, hanem megéli annak kínálkozó lehetőségeit, még akkor is, ha csak egy ritkán beszerezhető üvegrendelésről van szó :)
Pár hete írhattam, hogy találtam és egyből le is csaptam rá (a kemencében türkiz kékzöld lesz bullseye üveget), ... Petra képet kért a már kiégetett mintáról... és egy szettet rendelt.
Hétfőn postázom, a rendelést köszönöm, az üveget kutatom tovább.

























2012. szeptember 12., szerda

Szappanopera 24.

Elkészültek, (már hat hete), beértek mostanra....gyönyörűek és jók, mint mindig.....rózsaszínagyagos rengeteg olivaolajjal, kakaóvajjal, repceolajjal és kókusszal, lehet hogy utoljára nyári menta illóval :(



BREAKING NEWS: Kedves Salgó Viki! Már írtam mailt, írtam a facen, nagyon örülök, hogy újra Pesten élsz, átadnám a gyűrűdet szívesen személyesen:), ...... szóval elég idétlen helyzet, és ilyen még tényleg nem volt: nem emlékszem, hogy melyik a te rendelésed...:) Kérlek írjál-hívjál, hogy tisztuljon valamennyire a kép (a fejemben).....köszönöm Herpai Alinka








himalájasós arctisztító szappan - kamaszok álma (nem az enyéimé:)

2012. szeptember 4., kedd

Mókuskerék

Hogy ne legyen  minden szeptembertől unalommá ismételt, teszek ellene, ha mégis elbizonytalanodnék néha, csak előveszem a nyári képeket, felidézem az idei nyár összes gyönyörű, előtte még soha át nem élt pillanatát, nyaralásom emlékeit..........jutott a képekből a hűtőre is, sőt a többiek hűtőjére is:)
Bár ékszeres-szappanos blog, ritkán keverek bele magánéletet, talán ez az első alkalom? de most muszáj volt...így legalább a lemondott szappanosok is látják, megérte csúsztatni, kipihentebben, barnábban és nyugodtabban várom őket pénteken !!!! 14 óra!!!




ennyire barnán


ennyire boldogan




a balatoni "meglepetés", sikerült Veszprémben átadnom, még egyszer nagyon köszönöm a türelmet és a megrendelést:)