2012. augusztus 12., vasárnap

Időhiány

Újra itthon:)
(igen, még mindig nyargalni az egyik legjobb dolog a világon), és hála Istennek hétvégétől a Balaton lesz nekünk a riviéra, ezért tényleg csak pár napom  maradt, hogy befejezzem, újra hívjam és előkészítsem...

Akik szappankészítést szeretnének tanulni, nekik-nekünk kedvez időjárás ügyileg a hét eleje:)

Vettem még a nyaralás előtt üveget, lassan összevágom méretre, kedd reggel lenne a legjobb a személyes átvételhez.....

Találtam gyönyörű türkiz lesz a kemencében bullseye üveget, nem emlékszem ki kérte, de most van:)


Nagyon nagy öröm, hogy a csángó gyerekek keresztszülei is rendeltek tőlem,  és nem azért, mert köztük-velük is dolgozom, hanem mert meglátták egy klubdélutátnon valakin a medálom......köszönöm.

Kemencét ebben a pár napban nem indítok, minden megrendelést igyekszem szeptember elejére elkészíteni, üveget még vágok a héten kétszer is, aki szeretne, hívjon........










2012. augusztus 5., vasárnap

Hurrá, nyaralunk !!!

Minden elkészült ékszert postáztam, minden félbehagyott munkát igyekeztem befejezni, hogy ez a hét valóban csak a pihenésről és vízről szóljon :)








Természetesen a kapott két legfontosabb, és működő irány szerint, (úgyis a szólások nyara az idei),

" Csengős macska nem fog egeret..."

" A kérdések fontosabbak, mint a válaszok.."

Aki szintén most nyargal, jó pihenést !!!

A rafting pedig a legjobb nyári sport  :)

2012. augusztus 3., péntek

Egyszerre

Amikor minden egyszerre történik... ékszer+szappan

Júliusban, hála Istennek (újra bebizonyosodott, milyen pici falu ez a Budapest), három alkalommal szerettetek volna tanulni nálam....és tanultatok is. Két hétvége, és egy szerda délután szólt arról, hogy melyikből milyen színű lesz, mikor kell ragasztani, melyiket mivel lehet összeolvasztani, miért is kell pontosan berajzolni a méretet stb...volt olyan alkalom, hogy kicsinek bizonyult az asztal, és kevésnek a + két lámpa:)

Persze, mint minden esetben, most is a kemencenyitások voltak a legizgalmasabb pillanatok, tapasztalatból mondom, nem lehet elég nyugodtan várni...hiába a sokadik alkalom, mégis mindig első:)


A "lemondott" szappanosokat szeretettel várom augusztus 13-tól, de csak akkor, ha lemegy a hőmérséklet....mondjuk 30 fok alá:)))

A mostani képek között már van olyan, amit ti készítettetek:)








ennél már csak segítettem, valakinek viszont az első saját  készítésű ékszere:)